Vind de aangepaste ruitenwissers voor mijn voertuig

Vind uw ruitenwissers met Auto 5

Goed zien en goed gezien worden, dat is het essentiële credo onderweg. Daarom spelen de ruitenwissers bij regenachtig weer een fundamentele rol. Maar ze weten zich ook onmisbaar te maken bij alle weersomstandigheden, om het reinigen van de voorruit te garanderen, telkens als dat nodig is.

Het is echter een autovoorziening waarvan we de neiging hebben hem te veronachtzamen: ze maken lawaai, glijden slecht, laten sporen achter, zoveel tekenen die aangeven dat de ruitenwissers hun rol niet meer zo goed vervullen. Welnu, u kunt beter niet afwachten tot uw ruitenwissers helemaal versleten zijn om ze te vervangen.

We raden over het algemeen aan de ruitenwissers eens per jaar te vervangen, bij voorkeur aan het eind van de winter, een periode waarin ze vaak zijn gebruikt. De handeling is vrij gemakkelijk uit te voeren, en u kunt uw ruitenwissers dus zelf vervangen. Geen enkele specialistische mechanische bekwaamheden nodig: het is over het algemeen voldoende om de gebruikshandleiding op de achterkant van de verpakking te volgen.

Auto 5, specialist in auto-onderhoud, biedt u aan online de ruitenwissers te vinden die compatibel zijn met uw voertuig: daarvoor hoeft u alleen maar uw kentekennummer aan te geven (of het model en het merk van uw voertuig in te voeren). De site biedt u dan alle geschikte ruitenwissers, ruitenwissers van de merken Valéo, Bosch, Champion, Norauto..., maar ook een selectie ruitensproeiervloeistof, adapters voor ruitenwissers, vervangende bladen...

De door de klant verstrekte gegevens zijn nodig voor de uitvoering van zijn aankoop, zijn informatie, zijn identificatie en bij zijn bezoek aan de winkel in de zin van artikel 5b) van de wet betreffende de bescherming van de privacy ten opzichte van de verwerking van gegevens van persoonlijke aard van 08/12/1992. Het GSM-nummer en e-mailadres van de klant worden uitsluitend gebruikt, tenzij bij uitdrukkelijke vermelding door hemzelf, om hem te informeren in het kader van deze aankoop. Om de persoonlijke verstrekte gegevens te kennen, wijzigen of verwijderen kan de klant een e-mail sturen naar privacy@auto5.be

Omhoog