Sleutelhanger survivalkit ResQMe

Sleutelhanger survivalkit ResQMe
RESQME
9,95
- +

Omschrijving

referentie : 651708
Highlights van dit product :

- Snijdt de veiligheidsgordel door.
- Verbrijzelt zijruiten.
- Compact en licht.
- Erg sterk lemmet.

De RESQME sleutelhanger is een apparaat dat uw leven kan redden. U kan er een veiligheidsgordel mee doorsnijden en het zijraam van een voertuig mee verbrijzelen in geval van nood. Als u na een ongeval geblokkeerd zit in de wagen, zal dit u helpen om sneller uit het voertuig te raken. Het toestelletje is compact en licht , en kan aan uw sleutelhanger worden gehangen. Zo hebt u het altijd snel bij de hand.

De intrekbare ijzeren punt breekt de zijruit van uw wagen met gemak. Een kracht van 5 kg is nodig om de punt te activeren, en de ruit breekt na één of twee pogingen.

Het scherpe, afgeschermde mes snijdt uw veiligheidsgordel met gemak door. Het lemmet is erg sterk en kan zonder probleem meerdere veiligheidsgordels doorsnijden.

Wereldwijd vertrouwen meer dan drie miljoen automobilisten op RESQME voor hun veiligheid en die van hun familie.
Oorspronkelijk werd RESQME ontwikkeld voor hulpdiensten (brandweer, politie en veiligheidsdiensten), maar het product is intussen uitgegroeid tot een essentiële veiligheidsoplossing voor elke chauffeur.

Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Hang de RESQME aan uw sleutelhanger met behulp van de verwijderbare clip.
- Bij een geblokkeerde veiligheidsgordel:
neem de clip van het product zodat het lemmet zichtbaar wordt, gebruik het lemmet dan om de gordel diagonaal door te snijden van boven naar beneden.
- Om de ruit te verbrijzelen: druk en duw op de zwarte cilinder van het product op de hoeken van de zijruit, tot de punt de ruit verbrijzelt.

Restricties

- Opgelet, dit product werkt niet op de voorruit of op gelaagde ramen waarover sommige voertuigen beschikken.
- RESQME is een apparaat dat uitsluitend bedoeld is voor de verkeersveiligheid, en dat alleen in geval van een ongeval of nood mag worden gebruikt. Als u het product wilt testen, draag dan handschoenen en een veiligheidsbril.
Omhoog