referentie : 24099

Skidragers op dakrails THULE SNOWPACK 7324 voor 4 paar ski’s of 2 snowboards

Skidragers op dakrails THULE SNOWPACK 7324 voor 4 paar ski’s of 2 snowboards Video VideoProductFormatnl_BE
Skidragers op dakrails THULE SNOWPACK 7324 voor 4 paar ski’s of 2 snowboards
Thule
171,95
- +

Omschrijving

referentie : 24099
Highlights van dit product :

-Beschermingsinrichtingen in rubber.
- Antidiefstalsysteem.
- Eenvoudig en snel openingssysteem.
- Mogelijkheid alle soorten skis en snowboards te vervoeren.

De skidrager THULE SNOWPACK is een van de meest gestroomlijnde ski- en snowboarddragers van de markt.De praktische drager is ontworpen om alle soorten ski’s en snowboards te vervoeren .
Deze is voorzien van rubberen bescherminrichtingen om de ski’s te beschermen tijdens het transport .Deze skidrager is volledig vergrendelbaar en is uitgerust met grote drukknoppen die het openen van de skidrager vergemakkelijken zelfs met handschoenen.
Voor maximum 4 paar ski’s of 2 snowboards.

Afmetingen van de skidrager (cm): 72 x 6 x 10.

De skidragers van THULE zijn conform de norm ISO PASS 11154-4 en hebben met succes de city crash test doorstaan.

Maximum aantal ski's:4
Aantal Snowboards:2
Antidiefstal Ski Dragers:Ja
Antidiefstal Ski:Ja
Totale lengte (mm:617
Bruikbare leng.tussen klemmen:500
Normen en homologatie:ISO PAS11154-4
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Om het brandstofverbruik te verminderen moeten de skidragers worden gedemonteerd van het voertuig na gebruik evenals de dakrails.
-Het is aangewezen zowel de gebruiksaanbevelingen van de skidrager als de gebruiksaanbevelingen vervat in de technische handleiding van uw voertuig te bekijken.
- Aandachtig de montage-instructies lezen en de volgorde van de verklarende schema’s naleven bij de installatie van het product.

Restricties

- Het maximale aantal ski’s of snowboards wordt ter informatie verstrekt.Aangezien de breedte van de ski’s van merk tot merk kan variëren, is het belangrijk de nuttige aanspanlengte bij vastklemming te vergelijken (250 mm) ten opzichte van de breedte van uw ski’s of van uw snowboards.
- Sommige elementen op het dak van uw voertuig (schuifdak, antenne of elk ander voorwerp) kunnen alleen worden gebruikt als de dakrails worden vastgezet op het voertuig.
- Dit product mag geen enkele aanpassing ondergaan.
- De maximale lading vermeld in de montage-instructies niet overschrijden.Echter in het gebruiksboekje van uw voertuig nagaan of de autoconstructeur geen lagere lading aangeeft, in welk geval deze laatste aanbeveling als de norm geldt (max. Belasting op het dak = gewicht van de dakrails + gewicht skidragers + lading ski’s en/of snowboards).
Omhoog