Hydraulische krik 2,5 ton NORAUTO

NORAUTO
Highlights van dit product :

- Draaiwielen.
- Ideaal voor intensief gebruik.
- Snel tilsysteem "Speed Lift".
- Rubberen beschermzool.
- Opbergruimte voor bouten.

referentie : 871669
69,95

De hydraulische rolkrik van NORAUTO N501 is heel wendbaar dankzij de draaiwielen en heeft een hefvermogen tot 2,5 ton.
Uitgerust met een handvat dat 360° kan draaien voor een groot gebruiksgemak. Beschikt over een snel tilsysteem "Speed Lift" . Uitgerust met een comfortabel handvat op de hefboom, over een beschermingszool in rubber , en over een opbergruimte voor de bouten .De hefhoogte is tussen de 140 en de 530 mm. Deze hydraulische krik is conform de norm EN 1494+A1 : 2009.

Max Gewicht:2.5
Min Hoogte Heffing (mm):140
Max Hoogte Heffing (mm):530
Gewicht (in kg):19.7
Normen en identificaties:NF EN 1494

Om uw veiligheid te kunnen garanderen bij het gebruik van dit hefwerktuig raadt AUTO5 u aan om een aantal veiligheidsmaatregelen te nemen:

- De handrem van het voertuig opzetten, het voertuig in versnelling zetten, en de banden blokkeren.
- Plaats de krik onder het voertuig op de daartoe voorziene plaats (zie de handleiding van de constructeur van het voertuig).
- Contoleer of het gewicht goed steunt op het centrale deel van de kop van de krik.
- Gelieve voor uw veiligheid enkel onder het voertuig te werken indien dit goed stabiel staat: gebruik assteunen, stutten, enz.
- Het gebruik van specifiek stutten tussen de krik en de carrosseriebodem is aan te raden om het voertuig te beschermen.
- Het is belangrijk om steeds een goed overzicht te hebben op zowel het hefwerktuig als op het voertuig dat getild wordt.

Rolkrik, fleskrik of schaarkrik; welke moet ik kiezen?
U bent op zoek naar een krik die niet veel plaats inneemt?
Kies voor de fleskrik. Deze is compact en makkelijk te vervoeren. Dit type krik is echter minder praktisch indien u ze wilt plaatsen op de daartoe voorziene hefpunten onderaan de wagen. Let erop dat de minimale hefhoogte van de krik compatibel is met uw voertuig.

U bent op zoek naar een makkelijk te plaatsen krik met een groot gebruiksgemak?
Ga dan voor een rolkrik. Dit type krik heeft een systeem met wieltjes zodat deze heel eenvoudig te plaatsen is op de daartoe voorziene punten onderaan de wagen. U dient zich geen zorgen te maken over de minimale hefhoogte (behalve bij verlaagde voertuigen of bij voertuigen met heel weinig speling tussen de carrosseriebodem en de grond).

U bent op zoek naar een krik die van pas komt in noodgevallen (lekke band)?
Ga dan voor de schaarkrik oftewel “manuele” krik. Erg compact en makkelijk op te bergen in de kofferruimte. Dit type krik bevelen wij enkel aan in geval van nood (om de band van de wagen te vervangen).

Assteunen:
Opgepast, gebruik nooit enkel en alleen een krik als enige hefinstrument. Gebruik ook systematisch assteunen om uw voertuig te ondersteunen terwijl u werken uitvoert aan uw voertuig. Dit is belangrijk voor uw eigen veiligheid, en om te vermijden dat uw wagen naar beneden zou vallen door een slecht geplaatste of defecte krik.
- Het hefvermogen van de schans niet overschrijden.
- Niet gebruiken in moeilijke omstandigheden zoals: extreem weer, zachte of gladde ondergrond, enz.
Omhoog