referentie : 2177060

Fietsendragerplatform op trekhaak THULE VeloCompact 927 voor 3 fietsen

Fietsendragerplatform op trekhaak THULE VeloCompact 927 voor 3 fietsen

Omschrijving

referentie : 2177060
Highlights van dit product :

- Lichtgewicht en resistente materialen
- Spanriemen en eenvoudige montage
- Kantelfunctie
- Opvouwbaar voor opslag in de kofferbak van een auto
- Anti-diefstalsysteem op de trekhaak en de tang.
- Ideaal ook voor 2 elektrische fietsen.

ATTENTION ! Deze fietsendrager is niet compatibel met de trekhaak BRINK met het kogelgewrichttype: RMC (voor hybride en ecologische voertuigen).

De 3-fietsendfrager THULE VeloCompact 927, ideaal voor dagelijks gebruik, is samengesteld uit heel sterke lichte materialen gecombineerd met een tijdloos design, die de fietsendrager elegante lijnen en een grote lichtheid verlenen. De fietsendrager is voorgeassembleerd, wat betekent dat u geen enkel werktuig nodig hebt om deze fietsendrager te monteren .

De wieldragers en de lichten zijn uitschuifbaar en verplaatsbaar om de fietsen met een grote veerhoogte en grote velgen te vervoeren. De riemen zijn van het snelspantype en zijn uitgerust met micro-clip gespen om de wielen comfortabeler te bevestigen.

De fiesendrager kantelt om volledig toegang te hebben tot de koffer zonder de fietsen te moeten uitladen. Deze praktische kantelfunctie wordt met de voet bediend waardoor u uw handen vrij houdt om te fietsen te ondersteunen bij de werkzaamheden. De bevestigingsarmen van de kader zijn uniek en afneembaar. Deze kunnen heel eenvoudig worden verwijderd of geïnstalleerd na het laden van de fietsen. Deze functie vergemakkelijkt en bespoedigt het laden van de fietsen .

Elke spankaak is uitgerust met een intern oppervlak in rubber om de fietskaders te beschermen. Aldus is er geen enkel risico dat de fietsen tegen elkaar botsen tijdens het transport. Extra riemen worden meegeleverd om de fietsen stevig en veilig vast te houden op de fietsendrager.

Het dichtvouwen van deze fietsendrager van THULE vindt vlak op de grond plaats voor een gemakkelijke opberging. De drager wordt dan voldoende compact om in de koffer van de auto te worden bewaard.

Deze fietsendrager is volledig beveiligd omdat hij beschikt over een antidiefstalsysteem op de trekhaakbol waardoor elk risico van diefstal van uw fietsendrager wordt voorkomen evenals over een antidiefstalsysteem met sleutel op alle klemmen waarmee fiets wordt vastgezet.

Deze fietsendrager is uitgerust met een aansluitingsstopcontact voor uw trekhaak met 7 pennen. Mogelijkheid van een rail toe te voegen om een 4de fiets te vervoeren.

Deze fietsendrager van THULE heeft met succes de City Crash test doorstaan.

Afmetingen van de fietsendrager: 126 x 74 x 80 cm.
Deze fietsendrager voldoet aan de norm XPR18904-4.

Plooibaar makkelijk opbergen:Ja
Kantelbaar:Ja
Antidiefstal fietsdragers:Ja
Antidiefstal fietsdr./voertuig:Ja
Aantal fietsen:3
Aantal fietsen met optie:1
Aanpasbaar elektrische fiets:Ja
Materiaal:Staal, Aluminium, Kunststof
Bevestigingspunt fiets:Kader en wiel
Type fietskader:Ovaal, Rond
Maximum diameter kader (mm):22
Maximum diameter kader (mm):80
Verlichtingsplaat inbegrepen:Ja
Lichtfuncties:Standlicht, Stop, Richtingsaanwijzer, Nummerplaatverlichting
Soort aansluitstekker:Kunststof 7 polig
Leeggewicht (in Kg):18.9
Maximaal draagvermogen (kg):60
Uitgevouwen lengte:126
Uitgevouwen breedte:74
Uitgevouwen hoogte:80
Normen en homologatie:XPR18904-4
Model:VELOCOMPACT
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Il convient de regarder à la fois les recommandations d’utilisation du porte-vélos ainsi que les recommandations d’utilisation contenues dans le manuel technique de votre véhicule.
- Lire attentivement les instructions de montage et respecter l’ordre des schémas explicatifs lors de l’installation du produit.
- Si votre véhicule est équipé en 13 ou 7 broches, il existe deux adaptateurs disponibles sur notre site qui convertit la prise électrique 13 broches de la voiture en une prise 7 broches et inversement.

Onze klanten kochten ook ...​

Omhoog