referentie : 63436

Fietsendrager platform trekhaakmontage NORAUTO Rapidbike 4P Flex voor 4 fietsen

Fietsendrager platform trekhaakmontage NORAUTO Rapidbike 4P Flex voor 4 fietsen
NORAUTO
339,95
- +
  • In uw Auto5

    Kies uw center


    Afhaling binnen de 2 uur Reserveer en betaal in uw Auto5 center

Omschrijving

referentie : 63436
Highlights van dit product :

- Neemt weinig plaats in wanneer opgeplooid.
- Kantelbaar.
- Installatie zonder gereedschap.
- Voorzien van een slot (tegen diefstal).
- Achterlichten met 6 functies.

Met deze fietsendrager voor trekhaak met platform van NORAUTO kunt u tot 4 fietsen transporteren. Het is een van de meest compacte fietsendragers voor trekhaak op de markt en neemt niet veel plaats in wanneer opgeplooid .De fietsendragers van NORAUTO Rapidbike Flex zijn ook kantelbaar zodat u steeds toegang hebt tot uw koffer, ook met geladen fietsen.

Het gamma Rapidbike Flex is uitgerust met brede wielsteunen die geschikt zijn voor elk type wiel met een breedte tot 3 inch (ongeveer 8 cm). Elke steun is uitgerust met rubberen bevestigingslussen waardoor de fiets goed kan vastgemaakt worden, en maximale flexibiliteit en installatiegemak toch behouden blijven. De bevestigingsriem aan het kader is bedekt met een rubberen bescherming om de verf van de fiets te beschermen tijdens lange ritten. De kadersteun is heel makkelijk verstelbaar in de hoogte en kan dus makkelijk aangepast worden aan de maat en de vorm van de fiets.

Er is geen gereedschap nodig om de fietsdragers op de trekhaak te installeren. Met het geïntegreerde klemwiel en vergrendelingshendel installeert u de fietsendrager in een handomdraai. Het klemwiel is uitgerust met een slot tegen diefstal van uw fietsendrager. Wij raden u ook aan om een kabelslot te voorzien om ook de fietsen op de fietsendrager te beveiligen.

In tegenstelling tot de meeste fietsendragers is het gamma Rapidbike Flex uitgerust met achterlichten met 6 functies en een 13-polige stekker. Zo beschikt u bijkomend over een mistlicht en een achteruitrijlicht, en rijdt u altijd en overal veilig doorheen Europa!

Tenslotte beschikken de fietsendragers Rapidbike Flex over een dubbel certificaat: XPR 18904-4 en TUV GS. U bent dus zeker dat u een product van hoge kwaliteit koopt.

Plooibaar makkelijk opbergen:Ja
Kantelbaar:Ja
Antidiefstal fietsdragers:Nee
Antidiefstal fietsdr./voertuig:Ja
Aantal fietsen:4
Aanpasbaar elektrische fiets:Nee
Materiaal:Staal, Kunststof
Bevestigingspunt fiets:Kader en wiel
Type fietskader:Ovaal, Rond
Maximum diameter kader (mm):20
Maximum diameter kader (mm):110
Antidiefstal platform op wagen:Ja
Verlichtingsplaat inbegrepen:Ja
Lichtfuncties:Nummerplaatverlichting, Achteruit, Mistlicht, Richtingsaanwijzer, Stop, Standlicht
Soort aansluitstekker:Kunststof 13 polig
Leeggewicht (in Kg):19.3
Maximaal draagvermogen (kg):60
Uitgevouwen lengte:112.2
Uitgevouwen breedte:94.2
Uitgevouwen hoogte:70
Normen en homologatie:TUV, XPR18904-4
Model:RAPIDBIKE 4P FLEX
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Lees de aanbevelingen voor het gebruik van de fietsendrager en ook de aanbevelingen voor het gebruik in de technische handleiding van uw voertuig.
- Lees aandachtig de montagevoorschriften en respecteer de volgorde van de verklarende plannen wanneer u het product installeert.
- Indien uw voertuig is uitgerust met 13 of 7 pennen, dan zijn er op onze website 2 adapters te vinden waarmee u een 13-polige stekker omvormt naar een 7-polige stekker en omgekeerd.

Restricties

- Het maximale laadvermogen van het platform niet overschrijden.
- Het is in elk geval belangrijk om de gebruiksaanwijzing van het platform te lezen, en om te controleren of de trekhaak en diens maximale verticale last - de zogenaamde "S"-last (aangegeven op de trekhaak) - geschikt is om gebruikt te worden met het platform.
- Opgelet, bij bepaalde monovolumes met een erg grote achterklep, bestaat de kans dat de koffer niet kan geopend worden wanneer het platform geplaatst is.
- Om het platform op de trekhaak te plaatsen, moet er een vrije ruimte zijn tussen de bol en de schokdemper van minimaal 65 mm.

Onze klanten kochten ook ...​

Wettelijke vermeldingen

Opgelet: in Spanje is het nodig om het platform te markeren met het bord V20.
- Denk eraan om de regelgeving te lezen op het vlak van stoplichten in het land waarin u wenst te reizen (7- of 13-polige aansluiting).
- Controleer of de achterlichten zichtbaar zijn alvorens u de baan opgaat.
Omhoog