referentie : 2167846

Fietsendrager op trekhaakplatform NORAUTO Rapidbike 3V voor 3 fietsen compatibel elektrische fietsen

Fietsendrager op trekhaakplatform NORAUTO Rapidbike 3V voor 3 fietsen compatibel elektrische fietsen Video VideoProductFormatnl_BE
Fietsendrager op trekhaakplatform NORAUTO Rapidbike 3V voor 3 fietsen compatibel elektrische fietsen
NORAUTO
promo
Van 06/05/2020 tem 16/06/2020
309,95 329,95 €
- +
  • In uw Auto5

    Kies uw center


    Afhaling binnen de 2 uur Reserveer en betaal in uw Auto5 center

Omschrijving

referentie : 2167846
Highlights van dit product :

- Voorgemonteerd, kantelbaar.
- Eenvoudig en snel vasthaaksysteem zonder gebruik van werktuigen.
- Antidiefstalsystemen voor fietsen en fietsendrager.
- Lakwerk behandeld tegen UV-stralen en roestvorming.
- Transport van 2 elektrische fietsen mogelijk.

Deze fietsendrager NORAUTO, ideaal voor veelvuldig gebruik, vervoert moeiteloos 3 fietsen en maakt de toegang tot de koffer van uw auto (zelfs met grote achterklep) mogelijk dankzij zijn uiterst praktisch kantelsysteem (een hand volstaat om deze te laten kantelen). De hellingshoek is optimaal voor een kanteling en een terug oprichten in alle veiligheid en gaat uiterst eenvoudig.
Deze fietsendrager voor 2 fietsen is voorgemonteerd en wordt geïnstalleerd of afgenomen in enkele seconden op uw trekhaak via een handgreep zonder enig werktuig .

De vasthouding van de fietsen wordt geoptimaliseerd dankzij snelspanklemmen , verschuifbare en regelbare wieldragers en snelspangespen voor de wielen waardoor de fietsendrager kan worden aangepast aan alle types fietsen. De spanklemmen zijn met rubber omkleed om krassen op de fietsen te vermijden en deze maken een perfecte bevestiging van de fietsen mogelijk en dit ongeacht de diameter van de buizen van de kaders van uw fietsen. Zo loopt u met de Rapidbike geen enkel risico dat de fietsen tegen elkaar botsen tijdens het transport of tijdens de bevestiging. Een uitstekende vasthouding en stabiliteit die het ook mogelijk maken van 2 fietsen met elektrische bekrachtiging te vervoeren (50 kg max. voor de twee elektrische fietsen) en een klassieke fiets (15kg max.).

Deze fietsendrager is volledig beveiligd aangezien hij beschikt over een antidiefstalsysteem op de trekhaakkogel dat elk risico van diefstal van uw fietsendrager voorkomt evenals antidiefstalsystemen met sleutel op elk van de klemmen voor bevestiging van de fietsen.

De fietsendrager is plooibaar voor een vereenvoudigde opslag in de koffer van uw voertuig en om de omvang te beperken. Se Rapidbike beschikt over een chassis in tegen roestvorming behandeld versterkt staal en een lakwerk behandeld tegen UV-stralen en roestvorming dat heel goed bestand is tegen schokken en weer en wind.

Deze fietsendrager is uitgerust met een achterlichtenplaat met 6 functies en een aansluitingsstopcontact voor uw trekhaak met 13 pennen. Als uw voertuig is uitgerust met stopcontact met 7 pennen, is er een adapter verkrijgbaar die het elektrisch stopcontact met 7 pennen van de auto omzet in een stopcontact met 13 pennen.

Bestaat ook in een versie voor 2 fietsen.

Plooibaar makkelijk opbergen:Nee
Kantelbaar:Ja
Antidiefstal fietsdragers:Ja
Antidiefstal fietsdr./voertuig:Ja
Aantal fietsen:3
Aanpasbaar elektrische fiets:Ja
Materiaal:Staal, Aluminium, Kunststof
Bevestigingspunt fiets:Kader en wiel
Type fietskader:Rond, Ovaal
Maximum diameter kader (mm):20
Maximum diameter kader (mm):100
Antidiefstal platform op wagen:Ja
Verlichtingsplaat inbegrepen:Ja
Lichtfuncties:Standlicht, Stop, Richtingsaanwijzer, Nummerplaatverlichting, Mistlicht, Achteruit
Soort aansluitstekker:Kunststof 13 polig
Leeggewicht (in Kg):20.7
Maximaal draagvermogen (kg):65
Uitgevouwen lengte:110
Uitgevouwen breedte:80
Uitgevouwen hoogte:88
Normen en homologatie:XPR18904-4
Model:RAPIDBIKE
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Om de montagehandleiding te raadplegen, klik hier
- is aangewezen zowel de gebruiksaanbevelingen van de fietsendrager als de gebruiksaanbevelingen vervat in de technische handleiding van uw voertuig te bekijken.
- Aandachtig de montage-instructies lezen en de volgorde van de verklarende schema’s naleven bij de installatie van het product.

Restricties

- De maximale lading gedragen door de fietsendrager niet overschrijden.
- In ieder geval is het belangrijk de gebruikshandleiding van de fietsendrager te raadplegen om de compatibiliteit van uw trekhaak en van zijn maximale lading genaamd lading ''S'' te controleren (aangegeven op uw trekhaak) met de fietsendrager.
Niet geschikt voor trekhaken in aluminium.

Onze klanten kochten ook ...​

Wettelijke vermeldingen

- Herinnering: het is verplicht het kofferplatform met de plaat V20 te signaleren, maar wel alleen voor Spanje.
- Denk eraan van de reglementering van het land waarin u wenst te reizen te controleren betreffende de signalisatielichten (kabel 7 of 13 pennen).
- U moet de zichtbaarheid van de achterlichten nagaan voor u wegrijdt.
Omhoog