referentie : 2167845

Fietsendrager op trekhaakplatform NORAUTO Rapidbike 2V voor 2 fietsen compatibel elektrische fietsen

Fietsendrager op trekhaakplatform NORAUTO Rapidbike 2V voor 2 fietsen compatibel elektrische fietsen Video VideoProductFormatnl_BE
Fietsendrager op trekhaakplatform NORAUTO Rapidbike 2V voor 2 fietsen compatibel elektrische fietsen

Omschrijving

referentie : 2167845
Highlights van dit product :

- Voorgemonteerd, kantelbaar.
- Eenvoudig en snel vasthaaksysteem zonder gebruik van werktuigen.
- Antidiefstalsystemen voor fietsen en fietsendrager.
- Lakwerk behandeld tegen UV-stralen en roestvorming.
- Transport van 1 elektrische fiets mogelijk.

Deze fietsendrager NORAUTO PREMIUM, ideaal voor veelvuldig gebruik, vervoert moeiteloos 2 fietsen en maakt de toegang tot de koffer van uw auto mogelijk dankzij zijn uiterst praktisch kantelsysteem (een hand volstaat om deze te laten kantelen). De hellingshoek is optimaal voor een kanteling en een terug oprichten in alle veiligheid en gaat uiterst eenvoudig.
Deze fietsendrager voor 2 fietsen is voorgemonteerd en wordt geïnstalleerd of afgenomen in enkele seconden op uw trekhaak via een handgreep zonder enig werktuig.

De vasthouding van de fietsen wordt geoptimaliseerd dankzij snelspanklemmen, verschuifbare en regelbare wieldragers waardoor de fietsendrager kan worden aangepast aan alle types fietsen. De spanklemmen zijn met rubber omkleed om krassen op de fietsen te vermijden en deze maken een perfecte bevestiging mogelijk en dit ongeacht de diameter van de buizen van de kaders van uw fietsen. Zo loopt u met de Rapidbike Premium geen enkel risico dat de fietsen tegen elkaar botsen tijdens het transport of tijdens de installatie. De fietsendrager voor 2 fietsen NORAUTO PREMIUM maakt het ook mogelijk van 1 fiets met elektrische bekrachtiging te vervoeren (maximum gewicht 25kg per rail).

Deze fietsendrager is volledig beveiligd aangezien hij over een antidiefstalsysteem op de trekhaakkogel beschikt die diefstal van de fietsendrager voorkomt evenals antidiefstalsloten met sleutel op elk van de klemmen voor vastzetting van de fietsen.
Tenslotte beschikt deze over vier poten om de drager te ondersteunen tijdens de opslag.

De Rapidbike Premium beschikt over een chassis in tegen roestvorming behandeld versterkt staal en een lakwerk behandeld tegen UV-stralen en roestvorming en heel goed bestand tegen schokken en weer en wind.

Deze fietsendrager is uitgerust met een achterlichtenplaat met 6 functies en een aansluitingsstopcontact voor uw trekhaak met 13 pennen. Als uw voertuig is uitgerust met stopcontact met 7 pennen, is er een adapter verkrijgbaar die het elektrisch stopcontact met 7 pennen van de auto omzet in een stopcontact met 13 pennen.

Bestaat ook in een versie voor 3 fietsen.

Plooibaar makkelijk opbergen:Nee
Kantelbaar:Ja
Antidiefstal fietsdragers:Ja
Antidiefstal fietsdr./voertuig:Ja
Aantal fietsen:2
Aanpasbaar elektrische fiets:Ja
Materiaal:Staal
Bevestigingspunt fiets:Kader en wiel
Type fietskader:Rond
Maximum diameter kader (mm):20
Maximum diameter kader (mm):100
Antidiefstal platform op wagen:Ja
Verlichtingsplaat inbegrepen:Ja
Lichtfuncties:Stop
Soort aansluitstekker:Kunststof 13 polig
Leeggewicht (in Kg):18.5
Maximaal draagvermogen (kg):60
Uitgevouwen lengte:110
Uitgevouwen breedte:62
Uitgevouwen hoogte:83
Normen en homologatie:XPR18904-4
Model:RAPIDBIKE
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Om de montagehandleiding te raadplegen, klik hier
- is het aangewezen zowel de gebruiksaanbevelingen van de fietsendrager als de gebruiksaanbevelingen vervat in de technische handleiding van uw voertuig te bekijken.
- Aandachtig de montage-instructies lezen en de volgorde van de verklarende schema’s naleven bij de installatie van het product.

Restricties

- De maximale lading gedragen door de fietsendrager niet overschrijden.
- In ieder geval is het belangrijk de gebruikshandleiding van de fietsendrager te raadplegen om de compatibiliteit van uw trekhaak en van zijn maximale lading genaamd lading ''S'' te controleren (aangegeven op uw trekhaak) met de fietsendrager.
- Niet geschikt voor trekhaken in aluminium.

Onze klanten kochten ook ...​

Wettelijke vermeldingen

- Herinnering: het is verplicht het kofferplatform met de plaat V20 te signaleren, maar wel alleen voor Spanje.
- Denk eraan van de reglementering van het land waarin u wenst te reizen te controleren betreffende de signalisatielichten (kabel 7 of 13 pennen).
- U moet de zichtbaarheid van de achterlichten nagaan voor u wegrijdt.
Omhoog