referentie : 775547

Fietsendrager (2 fietsen) THULE Easyfold 932 - 7 polig

Fietsendrager (2 fietsen) THULE Easyfold 932 - 7 polig
Thule
promo
Van 06/05/2020 tem 16/06/2020
529,00 579,00 €
- +

Omschrijving

referentie : 775547
Highlights van dit product :

Compact en eenvoudig op te bergen.
- Geschikt voor elektrische fietsen.
- Nieuwe bevestigingshandvaten.
- Makkelijk te monteren op de trekhaak.
- Antidiefstalsysteem met sleutel.

De fietsdrager THULE EasyFold 932 voor 2 fietsen is perfect geschikt om elke dag te gebruiken. Hij is gemaakt van lichte maar erg stevige materialen en heeft een tijdloos design met elegante en lichte lijnen. De fietsdrager heeft een hoog laadvermogen waardoor hij geschikt is voor het vervoer van elektrische fietsen (2 x 30 kg).

De afstand tussen de wieldragers is groot genoeg om fietsen te vervoeren met een brede wielbasis en met grote velgen. De bevestigingsriemen kunnen snel aangespannen worden en beschikken over een gesp met microclip om de wielen makkelijker vast te maken.

De fietsdrager kan kantelen zodat u makkelijk in uw koffer kunt zonder dat u de fietsen van de fietsdrager moet nemen. Deze handige kantelfunctie wordt met de voet bediend zodat u uw handen vrij hebt om de fietsen te ondersteunen tijdens deze handeling. Eenvoudig te monteren op de trekhaak is mogelijk met één hand (er is niet veel kracht nodig voor het aanspannen).

Deze versie 2014 van Easyfold is uitgerust met nieuwe bevestigingsarmen voor het frame , afneembaar en met een koppelbegrenzer « AcuTight™ » die klikt wanneer de optimale grip bereikt is (ideaal voor fragiele frames). Ze kunnen eenvoudig verwijderd of gemonteerd worden na het laden van de fietsen. Een functie die het mogelijk maakt om de fietsen sneller te laden . Alle bevestigingsklemmen beschikken over een binnenlaag van rubber om de fietskaders te beschermen. Er is geen risico dat de fietsen tegen elkaar gaan botsen tijdens het rijden.

Deze THULE fietsdrager is volledig opvouwbaar en beschikt over handvaten voor eenvoudige opslag en transport. In een oogwenk op te bergen, neemt maar erg weinig plaats in. Beschikt ook over een beschermde rail voor de achterlichten van de wagen (4 functies voor de verlichting). Bijkomende riempjes worden meegeleverd om uw fietsen stevig vast te hechten en te beveiligen op de fietsdrager.

Deze fietsdrager is volledig beveiligd want hij beschikt over een antidiefstalsysteem op de bol van de trekhaak en over een antidiefstalsysteem met sleutel op alle klemmen om de fietsen te beveiligen tegen diefstal.

Deze fietsdrager is uitgerust met een 7-polige elektriciteitsstekker.

Afmetingen van de fietsdrager: 124 x 61 x 65 cm.
Deze fietsdrager is conform de norm XPR18904-4.

Plooibaar makkelijk opbergen:Ja
Kantelbaar:Ja
Antidiefstal fietsdragers:Ja
Antidiefstal fietsdr./voertuig:Ja
Aantal fietsen:2
Aanpasbaar elektrische fiets:Ja
Materiaal:Kunststof, Staal
Bevestigingspunt fiets:Kader en wiel
Type fietskader:Ovaal, Rond
Maximum diameter kader (mm):22
Maximum diameter kader (mm):80
Verlichtingsplaat inbegrepen:Ja
Lichtfuncties:Nummerplaatverlichting, Richtingsaanwijzer, Stop, Standlicht
Soort aansluitstekker:Kunststof 7 polig
Leeggewicht (in Kg):16.9
Maximaal draagvermogen (kg):60
Uitgevouwen lengte:124
Uitgevouwen breedte:61
Uitgevouwen hoogte:65
Normen en homologatie:XPR18904-4
Model:EASYFOLD
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Onze klanten kochten ook ...​

Omhoog