referentie : 63433

Fietsdrager Platform trekhaakmontage NORAUTO Rapidbike 2P flex (2 fietsen)

Fietsdrager Platform trekhaakmontage NORAUTO Rapidbike 2P flex (2 fietsen)
NORAUTO
239,95
- +
  • In uw Auto5
    Kies uw center


    Afhaling binnen de 2 uur Reserveer en betaal in uw Auto5 center

  • Aan Huis

    Vanaf 10 juli

Omschrijving

referentie : 63433
Highlights van dit product :

- Minimale afmetingen ingeklapt.
- Kantelen.
- Installatie zonder gereedschap.
- Anti-diefstalbeveiliging.
- Achterlichten 6 functies.

Deze NORAUTO platform-fietsendrager kan maximaal 2 fietsen dragen. Het is een van de meest compacte fietsendrager op de markt, die zorgt voor een minimale plaatsgebruik bij het inklappen. De fietsendragers van de NORAUTO Rapidbike Flex zijn allemaal kantelbaar , waarmee u te allen tijde toegang hebt tot de kofferbak van uw auto, zelfs als de fietsen zijn geladen.

Het Rapidbike Flex-assortiment is uitgerust met grote wielsteunen die geschikt zijn voor alle soorten banden van maximaal 3 inch breed (ongeveer 8 cm). Elke steun is voorzien van rubberen bevestigingslussen die zorgen voor uitstekende ondersteuning van de fiets en maximale flexibiliteit en installatiegemak. De tether-riem aan het frame is bedekt met een rubberen pad om de verf op de fiets te beschermen tijdens lange reizen. De framesteun kan eenvoudig in hoogte worden aangepast aan de maat en geometrie van de fiets.

Geen gereedschap nodig om het fietsenrek op de fiets te installeren. Een geïntegreerd klemmechanisme en vergrendelingshendel maken de installatie snel en eenvoudig. Het wiel is uitgerust met een antidiefstalslot voor uw fietsendrager. We raden u ook aan om een ​​kabelslot uit te rusten om uw fiets op de fietsendrager te bevestigen.

In tegenstelling tot de meeste fietsendragers, is het Rapidbike Flex-assortiment uitgerust met een achterlicht met 6 functies en een aansluitbus voor uw 13-pins hefinrichting, je hebt een mistlamp en een achteruitrijlicht, ideaal voor veilig rijden overal in Europa!

Eindelijk zijn de Rapidbike Flex fietsendragers allemaal dubbele certificering: XPR 18904-4 en TUV GS, die zorgen voor een hoog niveau van kwaliteit en kracht.

Plooibaar makkelijk opbergen:Ja
Kantelbaar:Ja
Antidiefstal fietsdragers:Nee
Antidiefstal fietsdr./voertuig:Ja
Aantal fietsen:2
Aanpasbaar elektrische fiets:Nee
Materiaal:Staal, Kunststof
Bevestigingspunt fiets:Kader en wiel
Type fietskader:Ovaal, Rond
Maximum diameter kader (mm):20
Maximum diameter kader (mm):110
Antidiefstal platform op wagen:Ja
Verlichtingsplaat inbegrepen:Ja
Lichtfuncties:Nummerplaatverlichting, Achteruit, Mistlicht, Richtingsaanwijzer, Stop, Standlicht
Soort aansluitstekker:Kunststof 13 polig
Leeggewicht (in Kg):11.5
Maximaal draagvermogen (kg):30
Uitgevouwen lengte:112.2
Uitgevouwen breedte:57.5
Uitgevouwen hoogte:70
Normen en homologatie:TUV, XPR18904-4
Model:RAPIDBIKE 2P FLEX
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- Kijk zowel de aanbevelingen voor het gebruik van de fietsdrager alsmede de aanbevelingen voor gebruik in de technische handleiding van uw voertuig na.
- Lees de installatie-instructies zorgvuldig en volg de volgorde van verklarende schema 's bij het installeren van het product
- De zichtbaarheid van de plaat en de lichten is variabel, afhankelijk van het voertuig waarop de fietsdrager wordt geplaatst. U kan steeds een plaathouder en verlichting toevoegen als het zicht onvoldoende is.
- Als uw auto is uitgerust met een 13 of 7-pin, zijn er twee adapters beschikbaar op onze site om het stopcontact te converteren.

Restricties

- Overschrijd niet de maximale belasting die door het platform wordt ondersteund.
- In ieder geval is het belangrijk om de gebruikershandleiding van het platform te raadplegen om de compatibiliteit van uw hefinrichting en de maximale belasting genaamd belasting te controleren '' S '' (aangegeven op uw kink in de kabel) met het platform.
- Waarschuwing, op bepaalde minibusjes met zeer grote achterklep kan het platform de opening van de kofferbak niet toelaten.
- Om het platform op uw trekhaak te bevestigen, hebt u een vrije ruimte nodig tussen de bal en de bumper van minimum 65 mm.

Wettelijke vermeldingen

- Herinnering: het is verplicht om de platformkoffer met de plaat V20 te rapporteren, alleen voor Spanje.
- Vergeet niet om de verordening te controleren van het land waarin u wenst te reizen met betrekking tot de verkeerslichten (balk 7 of 13 pinnen).
- U moet de zichtbaarheid van de achterlichten controleren voordat u op reis gaat.
Omhoog