Chassis NORAUTO Premium 115

NORAUTO PREMIUM
referentie : 469158
579,00
+ Bijdrage : 5,72 € = 584,72 €

Onze klanten kochten ook ...​

49,50
Beschikbaar
Geleverd vanaf donderdag 17/10
60,95
Beschikbaar
Geleverd vanaf donderdag 17/10
120,95
Beschikbaar
Geleverd vanaf donderdag 17/10
220,95
Beschikbaar
Geleverd vanaf woensdag 23/10
100,00
Beschikbaar
Geleverd vanaf woensdag 23/10

Met de 4 in 1 aanhangwagen kunt u dankzij de beschikbare opties dit koetswerk op uw aanhangwagen veranderen drager voor 1 motorfiets (optie rail(s) motorfiets + stijghelling), en drager voor 5 fietsen (optie aanpassingskit voor fietsendrager + 1 tot 5 vertik fietsendragers 145), en plateau (optie houten vloer), en aanhangwagen met ladders (optie 4 ladders + houten vloer). Het noodwiel (en zijn steun) en het jockey wiel niet vergeten.

De NORAUTO aanhangwagens zijn uitgerust met een groot en verlaagd koetswerk waarmee het laden en lossen van voorwerpen, voertuigen (motorfietsen, quads, …) verhoogd en zijn stabiliteit verbeterd wordt. De schommelende doos staat toe om de inhoud van de aanhangwagen eenvoudiger te lossen.

De Premium aanhangwagen is uitgerust met een pijl in « V » vorm die de stevigheid van het koetswerk verhoogt en de wegligging ten opzichte van de rechter disselboom verbetert. De aanwezigheid van banden van 13 inch verhoogt eveneens de stabiliteit en de wegligging. De pijl onder de as en de opslagpoten die naar beneden verplaatst kan wordt verzekert een verticale plaatsing van de aanhangwagen om ruimte te winnen in uw garage.

Hij bevat 4 verankeringshaken, op de 4 hoeken van de aanhangwagen aangebracht, staan de bevestiging van uw lading toe, en verhogen de talrijke opties die zich reeds op uw aanhangwagens bevinden. De Premium is ook zeer krachtig dankzij zijn monoblok vloer versterkt door traversen onder het koetswerk. De lichten met 6 functies zijn eveneens verstrekt en slagbestendig waardoor schokken en fouten tijdens het rijden opgevangen worden.

De NORAUTO aanhangwagen is gemaakt van gegalvaniseerd staal waardoor zijn levensduur verhoogd wordt en zijn esthetische kwaliteit in de loop van de tijd behouden blijft. Al onze NORAUTO aanhangwagens worden in Frankrijk gefabriceerd en zijn onderworpen aan de strengste testen en proeven waardoor de controle van het productiesysteem en zijn betrouwbaarheid, de kwaliteit en de veiligheid voor de gebruiker gegarandeerd worden. Ze zijn eveneens uitgerust met weerkaatsende systemen (weerkaatsers), twee laterale beschermingen tegen fietsers en een spatdemper die ook dienst doet als opstaphulpje.

Nuttig laadvermogen (kg):409
MTM (kg):500
Leeggewicht (kg):91
Totale lengte (cm):300
Totale breedte (cm):160
Totale hoogte (cm):66
Bruikbare lengte plateau:200
Bruikbare br. laadvloer (cm):115
Hoogte vloer tot laadvloer(cm):46
Materiaal van de aanhangwagen:Staal en polyethyleen
Soort trekstang:Neerklapbaar dissel V-vormig
Geremde as:Nee
Laadvermogen assen (kg):600
Wielmaat:135R13
Type lampen:6 functies
Soort aansluitstekker:Metaal 7 polig
Materiaal spatbord:Kunststof
Antidiefstal bolkoppeling:Ja
Verticaal opbergen:Ja
Laadbak kantelbaar:Ja
Spanhaken:Ja
Neuswiel inbegrepen:Nee
Resevewiel inbegrepen:Nee
Winch inbegrepen:Nee

- De aanhangwagen moet horizontaal worden aangekoppeld, in het bijzonder voor aanhanger met 2 assen
- De belasting moet goed worden verdeeld, zodat het gewicht op de trekhaakkogel nog steeds minder is dan het maximaal toegestane gewicht op de koppel
- Voor een goede werking van uw aanhangwagen, voor uw veiligheid en om te kunnen genieten van de garantie, mag u alleen gebruik maken van onderdelen en originele accessoires .
-Snelheidsbeperkingen: alle aanhangwagens zijn uitgerust met wielen, banden en remsystemen die voldoen aan bouw- en gebruiksnormen.
Waarschuwing De aanhangwagens worden gemonteerd geleverd zonder accessoires (planken, vloer, reservewiel ...!).
Waarschuwing Het is noodzakelijk om rekening te houden met het gewicht van extra accessoires (hout, vloeren, schotten, motorrails, etc.) in de berekening van de lading van de aanhangwagen. Bijvoorbeeld, als uw aanhangwagen een laadvermogen heeft van 400 kg en je zet er zijpanelen in van 20 kg, dan is het laadvermogen van uw aanhangwagen nog 380 kg.
Omhoog