referentie : 47319

Autoradio PIONEER DEH-S41BT

Autoradio PIONEER DEH-S41BT
PIONEER
109,90
- +

Omschrijving

referentie : 47319
Highlights van dit product :

- Autoradio en telefoon gesynchroniseerd met Smart Sync.
- Compatibel met Android en iPhone.
- Compatibel met Spotify.
- Bluetooth handen-vrijkit.

Sluit uw smartphone aan op uw autoradio met de PIONEER DEH-S41BT! Met de Pioneer Smart Sync-applicatie voegt u uw smartphone, Android of iPhone en uw autoradio samen : zodra uw auto start, maakt uw smartphone automatisch verbinding met de DEH-S41BT en verschijnt Smart Sync op de smartphone . Met Smart Sync kunt u uw autoradio bedienen via een eenvoudige en intuïtieve interface en hebt u toegang tot alle functies van uw autoradio: bronselectie, audio-instellingen en kleurenaanpassing.  Om de handelingen tijdens het rijden te beperken en voor meer veiligheid, heeft de DEH-S41BT ook een "Navigatie"-sneltoets. Bovendien is de CD-tuner van de DEH-S41BT autoradio volledig compatibel met Spotify (gratis of Premium versie) : u kunt eenvoudig naar al uw favoriete nummers luisteren.
Met de DEH-S41BT kunt u veilig bellen dankzij de geïntegreerde Bluetooth . Pioneer heeft ook Advanced Sound Retriever-technologie geïntegreerd, zodat u een geluidskwaliteit bekomt die de oorspronkelijke opname zo dicht mogelijk benadert. Het is zelfs mogelijk om twee telefoons aan te sluiten via Bluetooth.
De DEH-S41BT autoradio is een high-end in-car audiosysteem: naast de 13-bands grafische equalizer heeft de DEH-S41BT een 4x50W MOSFET versterker en twee RCA versterkeruitgangen.Voor karaokefans is een microfooningang geïntegreerd in het voorpaneel met de mogelijkheid om de stem te verwijderen van elke track op een USB-bron (microfoon niet inbegrepen).

Geintegreerde bluetooth:Ja
Telefoon connectiviteit:Bluetooth
Compatibiliteit telefoon:IOS
Compatibiliteit iPod-iPhone:Ja
Compatibele Android:Ja
Met CD mechanische:Ja
Afneembaar frontpaneel:Ja
Kleur toetsenverlichting:Amber
Installatieformaat:1 Din
Tuner:FM AM
DAB:Neen
Inclusief DAB antenne:Neen
Aantal geheugen radio:24
RDS:Ja
Commerciële referentie:DEH-S41BT
Gelezen formaten:FLAC, WAV, AAC, WMA, MP3
Muziekdrager autoradio:Harde schijf, USB-sleutel, CD
Ingangen op frontpaneel:1 USB-poort, 1 ingang audio jack
Uitgang achteraan:1 uitgang RCA audio vooraan
Geïntegreerde Hands Free Kit:Ja
Type Micro:Externe microfoon
Lezen audio bluetooth stereo:Ja
Vermogen van de autoradio:4x50W
Toonversterking:Ja
Rca Uitgang (links + rechts):2 paar
Uitgang subwoofer:Ja
Controle Subwoofer:Ja
Equalizer aantal banden:13
Type weergave:Matrix
Touchscreen:Nee
Dual zone functie:Nee
Geïntegreerde navigatiefunctie:Nee
Verkeersinfo:Ja
Afstandsbediening gelev./optie:Geen afstandsbediening
Compatibel stuurbediening:Ja met optionele toebehoren
Code anti-diefstal:Nee
Zie volledige omschrijving De volledige omschrijving verbergen

Tips

- De meeste voertuigen hebben een specifieke voorziening voor de aansluiting van de autoradio. De aankoop van een ISO-autoradiokabel en een mannelijke antennekabel zal dus meestal nodig zijn om uw nieuw autoradio aan te passen aan uw voertuig.
- Om de autoradio perfect aan te passen aan uw voertuig kan het nodig zijn een tussenstuk toe te voegen dat speciaal is ontworpen voor uw automodel.
- Om alle diefstalpogingen te voorkomen het voorpaneel niet vergeten afnemen en opbergen in zijn beschermetui als u uit de auto stapt.
- Om het geheel van de kwaliteit en het audiovermogen van uw voertuig aanzienlijk te verbeteren hebt u de mogelijkheid luidsprekers, versterkers, woofers en subwoofers toe te voegen. Inderdaad, de originele installatie is niet voorzien om een muziekdynamiek te herstellen die is verloren gegaan bij de compressie van de muziekbestanden.

Restricties

- Als u de autoradio zelf installeert, deze niet aansluiten op een permanente ''+''-pool, dit veroorzaakt vroegtijdige slijtage van de batterij omdat de autoradio ingeschakeld blijft, zelfs met de motor uitgezet.
- Bij de installatie van de autoradio, als de kabels van de autoradio niet overeenkomen met deze van uw voertuig, deze niet afsknippen om onderling te verbinden. Dit kan brandrisico’s veroorzaken.
- De muziek niet beluisteren met een hoog geluidsniveau gedurende lange tijd aangezien dit onomkeerbare gehoorschade kan veroorzaken.

Onze klanten kochten ook ...​

Wettelijke vermeldingen

Prijs recupel inbegrepen: 0,3€
Omhoog