Airco onderhoud voor voertuigen met R-134a gas

AUTO5
Highlights van dit product :

Het onderhoud van de airco dient om:
- Het technische circuit van de airco te reinigen (vuiltjes en vocht verwijderen)
- De gas en olie zonder limiet van hoeveelheid te vullen (hoeveelheid: gegevens fabrikant)

referentie : F0905
79,00 89,00 €
Nadat u de prestatie aan uw winkelmandje heeft toegevoegd kan u uw afspraak online maken.

In de zomer is de ideale comfort temperatuur voor het menselijke lichaam 21°C. Dit om zowel vermoeidheid en slaperigheid van de bestuurder als nervositeit van kinderen te voorkomen. Hiervoor is een airco een absolute must!
In de winter zorgt een airco voor het verdwijnen van vocht en het hebben van een goed zicht. Een airco is een garantie op veiligheid. Een slecht onderhouden airco zal ruiten minder snel ontdooien.

Bij het Forfait "airco onderhoud met anti-geur en antibacteriële behandeling" wordt naast het gewone onderhoud het systeem ook ontsmet met een product van Wynn's met de Aircomatic. Dit toestel verspreid een ontsmettende damp om de bacteriën effectief te bestrijden en te vernietigen.

Wynn’s Aircomatic® III is een toestel voor gebruik met de producten Wynn’s Airco-Clean® Ultrasoon voor Wagens en Wynn’s Air Purifier om slechte geuren te verwijderen of te verhinderen in airconditioning systemen en het interieur van voertuigen.

Deze prestatie is niet compatibel voor voertuigen met 1234YF gas (voertuigen na 2016. Dit kan u nakijken in uw onderhoudsboekje).


Omhoog