none
 › Een uniek concept

NI-AUBE:/MEDIAS/SHOP/hoge_resolutie_foto_s_028.jpg

Een uniek concept

50 jaar geleden onstond er in België een nieuw concept , dat van het auto-center. Het auto-center is een wijd verspreide formule die over heel de wereld werd overgenomen. In België is Auto5 de enige die er in geslaagd is deze formule succesvol over te nemen:

-        Een winkel waar men alles vindt om zijn wagen
uit te rusten en onderhouden

-        Een werkplaats voor onderhoud en herstellingen

De ideale ligging aan de grootste winkelcentra en commerciële sites maakt van Auto5 dé ultieme oplossing van “one stop shopping” : alles wat u nodig heeft als automobilist, op één plaats verzameld, een makkelijke toegang, parking, ruime openingsuren en een werkplaats waar u 6 op 7 met of zonder afspraak terecht kan.

Auto5 biedt u een uitgebreid gamma aan producten aan die geschikt zijn voor alle automerken.  Bij Auto5 vindt u een onovertrefbare prijs-kwaliteit!

Vandaag telt Auto5 53 winkels, waarvan 14 er onder franchise worden uitgebaat. Sinds 2002 maakt ze deel uit van Mobivia Groupe, een onafhankelijke internationale groep die meerdere ondernemingen onder zich schaart die allemaal toegewijd zijn aan de automobilisten en mobiliteit in het algemeen.

Omhoog