Mijn wagen onderhouden: het volledige aanbod van Auto 5


Heel veel mensen kunnen niet zonder auto. Ze gebruiken de wagen voor woon-werkverkeer, om te gaan winkelen, korte weekendtrips of lange vakanties... Een auto is pas écht nuttig als hij betrouwbaar en veilig is: je moet erop kunnen rekenen dat hij goed werkt telkens je je bolide nodig hebt. Daarom moet je je auto regelmatig onderhouden, conform de aanbevelingen van het onderhoudsboekje van het voertuig. Auto 5 is een een expert op het gebied van uitrusting en onderhoud van wagens en kan je helpen telkens wanneer jij en je auto dat nodig hebben.

Voor het onderhoud van je auto biedt Auto 5 je alles wat je nodig hebt voor een klein routine-onderhoud. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld een compleet assortiment oliën en vloeistoffen die nodig zijn voor de goede werking van het voertuig: motorolie, AdBlue, olie-additieven, brandstofadditieven, ruitensproeiervloeistof en koelvloeistof... Het is een must om deze vloeistoffen goed in de gaten te houden, om het peil regelmatig te controleren, om ze bij te vullen of te vervangen, voor een vlekkeloze autorit. Zelfs de schijnbaar onbeduidende ruitensproeiervloeistof wordt al snel een must wanneer de voorruit vuil is en je weer een perfect zicht op de weg wil. Hetzelfde geldt voor de ruitenwissers: zij maken het mogelijk goed te zien bij regenweer. Wanneer ze tekenen van slijtage vertonen en hun rol niet correct vervullen, heeft Auto 5 het ruitenwissermodel in petto dat je nodig hebt: vervangende bladen, reservewissers, adapters... ons online assortiment heeft alles in huis wat je nodig hebt. Tot slot is zien en gezien worden het basisprincipe van elke veilige verplaatsing: bij Auto 5 heb je een zeer ruime keuze aan lampen om een defecte lamp van een koplamp, een richtingaanwijzer, een remlicht te vervangen... Weet dat het een aanrader is om een vervangende lampenkit in je auto te hebben. Zo kun je snel een lamp vervangen indien nodig. Deze kit kan je ook worden gevraagd bij een wegcontrole. Tot slot moet je om vlot te kunnen rijden, goed kunnen starten: bekijk het gamma autobatterijen van Auto 5 en alle accessoires die je wagen makkelijker doen starten: lader, booster, startkabels...

Je auto onderhouden betekent ook genieten van een schone wagen. Dat is dag in dag uit gewoon veel aangenamer en wanneer je je wagen daarna verkoopt, is een fris geurende auto altijd een pluspunt! Daarom is een regelmatige poetsbeurt van je wagen meer dan welkom. Met Auto 5 vind je in een paar klikken online alle onderhoudsproducten voor je auto waarmee je de binnen- en de buitenkant nagenoeg perfect schoonmaakt: producten die leer en kunststof er weer als nieuw laten uitzien bijvoorbeeld, polish, ontsmettingsmiddel, ontgeurder, velgenreiniger, anti-muggen- of teerverwijderaar, microvezeldoekjes, schoonmaakdoekjes, borstels, zeemvellen, aftrekkers, autostofzuiger... Auto 5 heeft ook veel renovatieproducten voor je banden, optische onderdelen, kunststof onderdelen voor de buitenkant... die je auto in de watten leggen en weer doen glanzen als nieuw. Met deze uitrusting rij je altijd in een schone, glanzende en super frisse wagen! Heeft je koetswerk een lichte botsing meegemaakt, zijn er krassen of is de carrosserie licht beschadigd? Dan heeft Auto 5 alles in huis om dit te herstellen, zodat je wagen er weer als nieuw uitziet. Anticipeer en gebruik een beschermzeil wanneer je auto geparkeerd staat of om de carrosserieonderzijde te beschermen, waarmee je het effect van roest, steenslag of teerspatten beperkt. Is de schade al een feit? Bij ons vind je een brede waaier verf voor je wagen (spuitbussen, doorzichtige lak, primer voor kunststoffen, antikraspen voor metaalverf...), gereedschap voor je koetswerk, schuurmiddelen, plakband, afdichtingen en lijm, plamuur voor afdichting, plamuur met verharder, polyesterhars voor koetswerk... Alles wat je nodig hebt om krasjes, een lichte botsing of ontbrekend stukje verf die afbreuk doen aan de looks van je auto als sneeuw voor de zon te doen verdwijnen, voor een onberispelijke carrosserie!

 
Omhoog