Een auto-onderdeel vervangen: kinderspel met Auto 5!


Moet je een auto-onderdeel vervangen? Auto 5, de autospecialist, helpt je zelf je voertuig te onderhouden en te herstellen en stelt je een waaier aan auto-onderdelen ter beschikking van nagenoeg dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen. Bekijk het assortiment losse onderdelen online en vind makkelijk het onderdeel dat je nodig hebt door je nummerplaat in te voeren.

Met Auto 5 krijg je toegang tot een brede selectie courante onderhoudsonderdelen. Sommige zaken zijn immers vrij eenvoudig uit te voeren, zelfs voor een groentje in het onderhoud. Je kunt dus zelf je olie verversen, het olie- en koelvloeistofpeil controleren en bijvullen, de pollenfilter vervangen, de ruitenwissers voor- of achteraan vervangen wanneer ze versleten zijn of de bougies vervangen... Deze kleine onderhoudskarweitjes zelf doen, helpt je autobudget beperkt te houden. Daarom zijn al deze auto-onderdelen die nodig zijn voor het routineonderhoud van je auto online beschikbaar bij Auto 5, de specialist in het onderhoud van auto’s. In een paar klikken vind je ruitenwissers, brandstof- of oliefilters, koelvloeistof, enz. om zelf je klein onderhoud te doen.

Als je de kennis hebt om het zelf te doen, kun je ook online alle mechanische onderdelen bestellen die je nodig hebt om verschillende onderdelen van je voertuig te herstellen. Auto 5 heeft een zeer uitgebreid aanbod reserveonderdelen voor alles wat je auto nodig heeft: remmen, starten en batterij, filters, zicht, motorisering en riemen, uitlaat, koppeling, besturing en vering, airconditioning, koeling en verwarming, koetswerk... Om het losse onderdeel te vinden dat perfect geschikt is voor je auto, moet je gewoon de nummerplaat van je auto invullen of het merk en model ingeven. Bekijk het volledige aanbod losse onderdelen die compatibel zijn met je auto, of werp een blik op de ruime keuze aan vervangstukken van nagenoeg dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen. Als je je auto-onderdelen zelf wil monteren, biedt Auto 5 je ook een ruime keuze gereedschap: sleutels, ratels en bougiesleutels, handgereedschap, krikken, assteunen en oprijschansen, gespecialiseerd gereedschap (demontage autoradio, compressiemeter...), doppen en bits, gereedschapskoffers... Kies het juiste gereedschap voor het auto-onderhoud dat je wil doen. Je kunt de onderdelen voor je voertuig zelf bestellen en monteren of een afspraak maken in de Auto 5-werkplaats bij jou in de buurt: in een paar klikken vind je online de lijst van onze Auto 5-centers in de buurt en kies je de beste optie. Profiteer van onze praktische dienstverlening: levering aan huis of levering in het center van je keuze, beveiligde online betaling, terugsturen indien nodig, onderdelen gemonteerd in de werkplaats...

Omhoog