Mijn wagen uitrusten met Auto 5


In onze auto brengen we uiteindelijk veel meer tijd door dan we denken, tussen het repetitieve en korte woon-werkverkeer en de lange uren van en naar onze vakantiebestemming. Zo wordt in een Franse enquête van CSA, "Ons leven in de wagen", die Citroën in 2016 publiceerde, geschat dat een Fransman gemiddeld ongeveer 4 jaar van zijn leven in een auto doorbrengt. Dit cijfer ligt aanzienlijk hoger voor iedereen die dagelijks in de file staat onderweg naar het werk... Daarom is het belangrijk dat je je goed voelt in je auto: een comfort dat meer dan welkom is en een passende uitrusting vraagt. Auto 5, specialist in auto-onderhoud en -uitrusting, nodigt je uit zijn assortiment te bekijken en je auto zo goed mogelijk uit te rusten!

Avec Auto 5, vous pourrez accéder à une large sélection de pièces d'entretien courant. En effet, certaines opérations sont assez facilement réalisables, même pour un novice en entVoor het comfort van de bestuurder en de passagiers is het handig om een aantal toestellen te hebben in je wagen, zoals een autoradio. Dit accessoire is inderdaad de beste manier om de tijd die je doorbrengt in de auto aangenaam te laten verlopen. Geniet van muziek of het nieuws, afhankelijk van je smaak en waar je op dat moment nood aan hebt. Auto 5 heeft een uitgebreid aanbod autoradio's van grote merken, met meerdere opties, installatieformaten en aansluitmogelijkheden. Bovendien kan Auto 5 je helpen bij de installatie van je autoradio in onze werkplaats om je het leven makkelijker te maken. Naast je autoradio kun je ook kiezen voor luidsprekers, baskisten, versterkers of subwoofers die het beste van je favoriete muziek in de verf zetten. En niet te vergeten de handsfree kit, een must om in alle rust te kunnen rijden. Wat zou een moderne bestuurder tot slot zijn zonder gps? Geen geruzie meer over de wegenkaart of moeten omkeren, een gps gidst je in alle rust naar je bestemming en vindt de beste route volgens jouw voorkeuren. Ontdek al onze gps-modellen en bestel in een paar klikken!

In de auto rijmt comfort vaak op veiligheid. Dit zal bijvoorbeeld het geval zijn met kinderzitjes. Deze uitrusting biedt de kleinste kinderen een zitje dat perfect is aangepast aan hun grootte en staat borg voor een veilige verplaatsing. Daarom is een autostoel verplicht voor kinderen onder de 1,35 meter. Bij Auto 5 vind je de autostoel die je nodig hebt, van Groep 0 en kinderzitjes vanaf de geboorte, tot de zitverhoger met of zonder rugleuning waarmee kinderen van 13 tot 36 kg op de juiste hoogte zitten, zodat de veiligheidsgordel zijn rol veilig en effectief kan spelen. Als kers op de taart beschermt een zonnescherm jong en oud tegen verblinding en hitte, nekkussens zorgen voor een goede nachtrust zonder risico op een stijve nek en opbergoplossingen zorgen ervoor zodat alles een plekje krijgt in de auto: een goed georganiseerde cabine staat gelijk aan veiligheid! Voor bagage geldt dat als de kofferbak van je auto te klein is, je beter kiest voor een dakdrager en dakkoffer, of een aanhangwagen, afhankelijk van het te vervoeren volume. Ook hier is het een kwestie van gemoedsrust op de weg: je vermijdt overbelasting van de achterplank om een goed zicht te garanderen en je vermijdt een katapultering van spullen wanneer je bruusk moet remmen. Auto 5 heeft tot slot voor een breed assortiment materiaal voor je garage, de inrichting van parkings, uitrusting voor caravans en om te kamperen... Neem een kijkje en bestel online! Zonder de onmisbare uitrusting te vergeten, zoals veiligheidsvesten, een gevarendriehoek of een alcoholtester.

 
Omhoog