Vind uw band

tire_seizeZoeken op afmeting
car_searchZoeken op voertuig
Gelieve het(de) volgend(e) velden in te vullen: [0]


Op dit moment


Aankoopbon Goodyear
Koop tussen 13/11/2019 tot en met 15/12/2019 gelijktijdig MICHELIN banden van dezelfde afmetingen of gamma voor dezelfde wagen in één van onze Auto5 centra of besteld op Auto5.be en krijg tot 100€ in aankoopbon. De waarde van de aankoopbon is berekend op de volgende waarden.
Bon geldig bij een volgende aankoop in de winkel of op Auto5.be. Één bon per klant per aankoop.
Bij een webbestelling zal uw aankoopbon via email verstuurd worden, dit binnen de 1 week na het ophalen van uw bestelling (geleverd en afgehaald).
Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen. De aankoopbon is geldig tot en met 15/03/2020.
Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.
Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen. Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.


Lage Prijs


De garantie voor de beste prijs.

* Prijs van een band zonder velg. Vb: Runway Enduro 726 155/80 R13 79T Uitgezonderd montage, Recytyre, balanceren en ventiel.

Wij betalen u het verschil terug indien u deze elders goedkoper vindt.
> Voor een identiek product, verkocht onder dezelfde voorwaarden (merk met fysieke verkooppunten).
> Binnen de 15 dagen en een straal van 30km.
> Op vertoon van bewijs (offerte, advertentie enzovoort)*

* Voor meer informatie, raadpleeg onze algemene verkoopsvoorwaarden.
Omhoog