Meest Gezocht

Banden
Olieverversing en onderhoud
Mechaniek en onderhoud
Installatie
van uitrusting
Gespecialiseerde
diagnoses

Andere prestaties

Een afspraak maken in een Auto 5-werkplaats

Afspraak nodig in een Auto 5-werkplaats voor het onderhoud van je wagen? Da’s kinderspel! Een goed onderhouden wagen, is een veilige wagen die langer meegaat. Auto 5 is gespecialiseerd in het onderhoud en de uitrusting van je wagen en biedt een brede waaier diensten in de werkplaats voor ingrepen van topkwaliteit tegen de beste prijs. Ons doel: goed doen voor je veiligheid én je portemonnee! Rij veilig en maak een afspraak in een Auto 5-werkplaats.

De experten van onze Auto 5-centra staan je bij om je auto in de watten te leggen. Voor een regelmatig onderhoud van je wagen biedt Auto 5 nazicht en olieverversing. Het nazicht van een wagen is essentieel om ervoor te zorgen dat je auto goed werkt, je veilig aan boord zit en opdat je wagen langer mee zou gaan. Onze werkplaats biedt je een forfait voor een volledig nazicht met controlepunten, waaronder het verversen van de olie, het vervangen van de oliefilter, de pollenfilter, de cabinefilter, het uitlezen van de elektronische box voor recente auto's, een controle van de veiligheidselementen van het voertuig... In de Auto 5-werkplaats doen wij het nazicht volgens de aanbevelingen van het onderhoudsboekje van de fabrikant, om de fabrieksgarantie te vrijwaren. Het is ook super handig om in een paar klikken online een afspraak te kunnen maken. Voor banden kun je een afspraak maken in de Auto 5-werkplaats voor verschillende diensten: montage en balanceren van de banden, bandenwissel, herstelling en lekke band, wieluitlijning, oppompen met stikstof, opslag... Voor elk bandenprobleem bestaat er een oplossing in de Auto 5-werkplaats. Hou het fris in de zomer met onze aircodienst. Zo werkt de airconditioning van je auto altijd perfect: het biedt comfort in de zomer, maar ook veiligheid omdat een goed werkende airco efficiënt komaf maakt met aangedampte ruiten, voor een perfect zicht. Auto 5 biedt verschillende onderhoudsforfaits voor je airconditioning: kies de formule die inspeelt of wat je nodig hebt en maak een afspraak, ga voor een een klassiek jaarlijks nazicht of een meer complete forfait, inclusief ontsmetting, antibacteriële behandeling en vervanging van de pollenfilter van de cabine om de 2 of 3 jaar. Bij mechanische problemen heeft de Auto 5-werkplaats een oplossing in petto. Remmen, verlichting, starten en batterij, distributieriem, uitlaat, stuurinrichting en wielophanging, transmissie... wat je ook nodig hebt, kies het Auto 5-center van je keuze en voeg de formule toe aan je winkelmandje. Je wordt dan snel uitgenodigd om een afspraak te maken op een moment dat jou het beste uitkomt. Als je twijfelt of je auto wel goed werkt, kan Auto 5 je helpen met een hele reeks gespecialiseerde diagnoses, een volledige check-up van de remmen, de batterij, de wegligging, het verlichtingssysteem, de elektronica..., waarmee je de goede staat van je auto kan nagaan.

Tot slot helpt de Auto 5-werkplaats je met de installatie van alle uitrusting. Wanneer je eenmaal de juiste trekhaak, radio of het juiste autoalarm hebt gevonden, kunnen de experten van Auto 5 de plaatsing van deze uitrusting voor jou verzorgen. Zo heb je meer tijd voor jezelf en ben je zeker van de kwaliteit van de dienstverlening en 100% op je gemak! Concreet verzorgt de Auto 5-werkplaats de installatie van verschillende uitrusting: montage van de dakdrager, installatie van de trekhaak en de bedradingssets, plaatsing van de dakkoffer, nummerplaten, montage van de handsfree kit, installatie van de achteruitrijcamera, demonteren van de autoradio, installatie van de luidsprekers, plaatsen van de band van de aanhangwagen, herstarten van de batterij... Maak in enkele klikken een afspraak in het Auto 5-center van je keuze.

Omhoog