Banden Uniroyal

Banden zoeken UNIROYAL 

tire_seizeZoeken op afmeting
car_searchZoeken op voertuig
Gelieve het(de) volgend(e) velden in te vullen: [0]

Koop tussen 10/02/2020 tot en met 05/04/2020 gelijktijdig Uniroyal banden van dezelfde afmetingen en hetzelfde gamma voor dezelfde wagen in één van onze Auto5 centra of besteld op Auto5.be en krijg tot 40€ in aankoopbon. De waarde van de aankoopbon is berekend op de volgende waarden:
Voor 2 Uniroyal banden, ontvangt u een aankoopbon van 20€
Voor 4 Uniroyal banden, ontvangt u een aankoopbon van 40€
Bon geldig bij een volgende aankoop in de winkel of op Auto5.be. Één bon per klant per aankoop. Bij een webbestelling zal uw aankoopbon via email verstuurd worden, dit binnen de 1 week na het ophalen van uw bestelling (geleverd en afgehaald). Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen. De aankoopbon is geldig tot en met 05/07/2020. Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.

Uniroyal is een expert in het marktsegment van de regenbanden , maar ook een merk dat het vertrouwen van consumenten op vlak van andere soorten banden heeft gewonnen .

Uniroyal beschikt over een geoptimaliseerd gamma zomerbanden : de RainSport 2 band is een regenband voor krachtige voertuigen , de RainExpert band voor compacte auto's en de Rallye 4x4 Street band voor 4x4 en SUV .

Wat winterbanden betreft, biedt Uniroyal de MS plus 6 band voor stadswagens en compacte wagens, de MS- 66 band voor sedans en tenslotte SnowMax 2 voor bestelwagens. Als uw banden slijtage vertonen moet u niet meer te lang wachten om te veranderen, kies voor Uniroyal ! Op auto5.be bieden wij het hele gamma van Uniroyal aan.

Afspraak op auto5.be om het hele gamma aan Uniroyal banden te ontdekken!

Voordelen Auto5

* Zie algemene verkoopsvoorwaarden

RainSport 3
RainSport 5
RainExpert 3
MS PLUS 77
Omhoog