Banden Uniroyal

Banden zoeken UNIROYAL 

Gelieve het(de) volgend(e) velden in te vullen: [0]

 *Koop tussen 13 november en 6 december 2017 gelijktijdig 2 of 4 UNIROYAL banden van dezelfde afmetingen of gamma (personenauto’s, 4x4, bestelwagen) voor dezelfde wagen in één van onze Auto5 centra of besteld op auto5.be en krijg tot 60€ in aankoopbon. De waarde van de aankoopbon is berekend op de volgende waarden:

Voor 2 UNIROYAL banden, ontvangt u een aankoopbon van Auto5 ter waarde van 25€. Voor 4 UNIROYAL banden’, ontvangt u een aankoopbon van Auto5 ter waarde van 60€.

Bij een aankoop in de winkel, zal de aankoopbon automatisch onderaan uw kassaticket verschijnen. Bij een aankoop op Auto5.be, zal de bon binnen de 3 weken verstuurd worden via mail na het ophalen van uw bestelling of afspraak. De aankoopbon is geldig tot en met 31/04/2018. De aankoopbon is slechts één keer geldig:

- In de winkel: bij gebruik van de code op uw aankoopbon.
- Op Auto5.be: bij het ingeven van uw code in het winkelmandje van uw bestelling. Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen.

Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.

 

Uniroyal is een expert in het marktsegment van de regenbanden , maar ook een merk dat het vertrouwen van consumenten op vlak van andere soorten banden heeft gewonnen .

Uniroyal beschikt over een geoptimaliseerd gamma zomerbanden : de RainSport 2 band is een regenband voor krachtige voertuigen , de RainExpert band voor compacte auto's en de Rallye 4x4 Street band voor 4x4 en SUV .

Wat winterbanden betreft, biedt Uniroyal de MS plus 6 band voor stadswagens en compacte wagens, de MS- 66 band voor sedans en tenslotte SnowMax 2 voor bestelwagens. Als uw banden slijtage vertonen moet u niet meer te lang wachten om te veranderen, kies voor Uniroyal ! Op auto5.be bieden wij het hele gamma van Uniroyal aan.

Afspraak op auto5.be om het hele gamma aan Uniroyal banden te ontdekken!

Voordelen Auto5

* Zie algemene verkoopsvoorwaarden