Banden Michelin

Banden zoeken MICHELIN

Gelieve het(de) volgend(e) velden in te vullen: [0]

 
Koop tussen 22 mei tot en met 17 juli 2018 gelijktijdig 2 of 4 MICHELIN banden van dezelfde afmetingen of gamma (personenauto’s, 4x4, bestelwagen) voor dezelfde wagen in één van onze Auto5 centra of besteld op Auto5.be en krijg tot 80€ in aankoopbon.

Voor 2 Michelin banden van 13-14’’, ontvangt u een aankoopbon van 10€
Voor 2 Michelin banden van 15-16’’, ontvangt u een aankoopbon van 20€
Voor 2 Michelin banden van 17’’, ontvangt u een aankoopbon van 30€
Voor 2 Michelin banden van 18’ of meer, ontvangt u een aankoopbon van 40€

Voor 4 Michelin banden van 13-14’’, ontvangt u een aankoopbon van 20€
Voor 4 Michelin banden van 15-16’’, ontvangt u een aankoopbon van 40€
Voor 4 Michelin banden van 17’’, ontvangt u een aankoopbon van 60€
Voor 4 Michelin banden van 18’ of meer, ontvangt u een aankoopbon van 80€

Bon geldig bij een volgende aankoop in de winkel of op Auto5.be. Één bon per klant per aankoop. Bij een webbestelling zal uw aankoopbon via email verstuurd worden, dit binnen de 2 weken na het ophalen van uw bestelling (geleverd en afgehaald). Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen. De aankoopbon is geldig tot en met 14/10/2018. Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.
Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen.
Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.
Met Michelin banden gunt u uzelf de allerbeste kwaliteit :
N°1 op vlak van innovatie en dat al sinds meer dan 100 jaar, N°1 bij de Europese consument, N°1 op gebied van hoge performantie, N°1 op alle andere mogelijke vlakken, N°1 in dienstverlening met Michelin OnWay, N°1 in kwaliteit voor de klant, N°1 in duurzaamheid, N°1 in de brandstof economie, N°1 in veiligheid voor de gebruikers.

Binnen het gamma van Michelin banden bent u vrij te kiezen tussen de Michelin 4X4 banden : Alpin, Diamaris, Synchrone of Latitude voor alle terreinen. De Michelin Agilis, Michelin Energy of Michelin Pilot banden dienen voor uw auto in de zomer. De Michelin X-Ice, Alpin, Pilot Alpin of Latitude Alpin zijn beter tijdens de winterperiode.

De Michelin banden Agilis of XC Camping dienen voor bestelwagens en andere voertuigen.

Vindt uw Michelin banden op auto5.be en plaats uw bestelling snel en makkelijk online.

Voordelen Auto5

* Zie algemene verkoopsvoorwaarden