Banden Michelin

Banden zoeken MICHELIN

Gelieve het(de) volgend(e) velden in te vullen: [0]

 *Koop tussen 4 oktober en 19 november 2017 gelijktijdig 2 of 4 MICHELIN banden van dezelfde afmetingen of gamma (personenauto’s, 4x4, bestelwagen) voor dezelfde wagen in één van onze Auto5 centra of besteld op auto5.be en krijg tot 60€ in aankoopbon. De waarde van de aankoopbon is berekend op de volgende waarden:

Voor 2 MICHELIN banden, ontvangt u een aankoopbon van Auto5 ter waarde van 25€
Voor 4 MICHELIN banden’, ontvangt u een aankoopbon van Auto5 ter waarde van 60€


Bon geldig bij een volgende aankoop in de winkel of op auto5.be. Één bon per klant per aankoop. Bij een webbestelling zal uw aankoopbon via email verstuurd worden, dit binnen de 3 weken na het ophalen van uw bestelling (geleverd en afgehaald). Het bedrag van uw volgende bestelling dient de minimumwaarde van de bon + 1 € te bedragen. De aankoopbon is geldig tot en met 31/03/2018. Deze bon kan niet worden terugbetaald in geld en er wordt ook geen geld op terug gegeven. Wordt niet opnieuw verzonden in geval van verlies of diefstal.Met Michelin banden gunt u uzelf de allerbeste kwaliteit :
N°1 op vlak van innovatie en dat al sinds meer dan 100 jaar, N°1 bij de Europese consument, N°1 op gebied van hoge performantie, N°1 op alle andere mogelijke vlakken, N°1 in dienstverlening met Michelin OnWay, N°1 in kwaliteit voor de klant, N°1 in duurzaamheid, N°1 in de brandstof economie, N°1 in veiligheid voor de gebruikers.

Binnen het gamma van Michelin banden bent u vrij te kiezen tussen de Michelin 4X4 banden : Alpin, Diamaris, Synchrone of Latitude voor alle terreinen. De Michelin Agilis, Michelin Energy of Michelin Pilot banden dienen voor uw auto in de zomer. De Michelin X-Ice, Alpin, Pilot Alpin of Latitude Alpin zijn beter tijdens de winterperiode.

De Michelin banden Agilis of XC Camping dienen voor bestelwagens en andere voertuigen.

Vindt uw Michelin banden op auto5.be en plaats uw bestelling snel en makkelijk online.

Voordelen Auto5

* Zie algemene verkoopsvoorwaarden