none
 › 
 › Een band monteren, kan iedereen dat?

Een band monteren, kan iedereen dat?Deze verrichting zal misschien onschuldig lijken voor u, maar is toch complex. Inderdaad, een band monteren zal invloed hebben op de volgende punten:

  • Uw veiligheid

Al onze technici zijn opgeleid in montage van banden en gebruiken een gereedschap van de nieuwste generatie dat regelmatig wordt gecontroleerd. Bijvoorbeeld uw wielen worden systematisch aangespannen met behulp van een momentsleutel om een correcte aanspanning te waarborgen.

  • De toestand van uw voertuig

Bij de vervanging van banden beschermen onze technici uw velgen om hun oorspronkelijk uitzicht te respecteren.

  • Uw gedrag aan het stuur 

De montage van de band op de velg, de uitbalancering, de juiste druk, de vervanging van ventiel zijn stuk voor stuk verrichtingen die u in staat moeten stellen van het juiste niveau van comfort, veiligheid en wegligging te herwinnen. Al deze elementen worden gewaarborgd door Auto5.

De montage van een band is voorbehouden aan de professionele technici. Een bandenmontagemachine (met een “derde arm” voor grote bandenmaten) is onmisbaar.

Bij Auto5 vervangen onze teams jaarlijks meer dan 2 miljoen banden; u kunt hen dus volkomen vertrouwen voor de montage van uw banden.Wat zijn de "pluspunten" van Auto5 voor de montages van mijn banden?

  • Een geoptimaliseerde veiligheid: al onze technici zijn opgeleid in montage van banden en gebruiken een gereedschap van de nieuwste generatie dat regelmatig wordt gecontroleerd (voorbeeld: om een goede aanspanning te waarborgen worden uw wielen systematisch aangespannen met behulp van een momentsleutel).

  • Een bijzondere zorg: bij de vervanging van banden beschermen onze technici uw velgen om hun oorspronkelijk uitzicht te respecteren.

Een specifiek advies: buiten de montage van de banden zijn onze technici ook geïnteresseerd in de complete omgeving van uw auto: voor een betere besparing en veiligheid zullen ze u bijvoorbeeld adviseren van uw nieuwe banden achteraan te monteren.

NI-AUBE:/photo-page-23-des-fiches-conseils.JPG

Omhoog