› advies voertuig winter

Ontdek onze forfaits remmen

Ontdek al onze forfaits van de
remblokken en schijven.

Onze remtips

Vraagt u zich af wanneer u uw remblokken moet vervangen? Ze worden om de 30.000 km vervangen en wisselen in paren. Rijden in de stad versnelt de slijtage van de remblokken.

Remschijven zijn één van de meest gevoeligste onderdelen tijdens het remmen. Net als de remblokken slijten ze. De wrijving van de remblokken op de schijven remt het voertuig om het te stoppen.

Het wisselen van schijven wordt gemiddeld om de 60.000 km aanbevolen en volgens het onderhoudsboekje van de fabrikant. Ze moeten worden gekoppeld aan een set nieuwe remblokken.

Wat uw voertuig ook is, Auto5 biedt all-in forfaits die de selectie en montage van uw remblokken en / of remschijven omvatten. Verhoog de veiligheid en het comfort met de knowhow van Auto5 !

*Aanbieding geldig onder voorbehoud van compatibiliteit van Ferodo-blokken en Brembo-schijven met uw voertuig. In geval deze niet beschikbaar zijn behoudt Auto5 zich het recht voor om een ander merk remblokken/schijven aan te bieden. Exclusief voertuigen met een vermogen van meer dan 140 kW en zonder kogellager (2). Service uitgevoerd met inachtneming van de algemene staat van de schijven (1) en remklauwen van het voertuig (1 en 2).

 
Omhoog