› Voorwaarden promoties

AUTO5.BE : VOORWAARDEN PROMOTIES

Gratis thuislevering

*op de in aanmerking komende producten en met uitzondering van omvangrijke producten die op "afspraak" moeten worden geleverd. 

Batterijen, montage binnen het uur

Sinds 16/10/2018 hebben we onze batterijen definitief verlaagd. Als u ergens anders goedkoper vindt, betalen we het verschil terug. Verschil terugbetaald: dit aanbod, strikt beperkt tot de producten en buiten de dienstverlening (bijvoorbeeld: plaatsen van banden, standaard uitlaten en katalysatoren, schokdempers (buiten vering), remblokjes, remschijven, rem kits achteraan, armen, kogelscharnieren voor ophanging en besturing, enz).Voor de producten die genieten van dit aanbod, indien de klant een lager tarief vindt in een fysieke concurrerende winkel (dus geen webshop) in België binnen een straal van 30km van het Auto5 center waar de aankoop heeft plaatsgevonden en indien de prijzen in euro vermeld zijn (met uitsluiting van alle websites voor verkoop per opbod, van omruiling, van kleine aankondigingen tussen particulieren en/of professionelen), zal Auto5 u het verschil terugbetalen onder volgende voorwaarden:
- De klant moet zijn aankoop bij Auto5 bewijzen, in een center of op de website Auto5.be, door een aankoopbewijs voor te leggen (kasticket of aankoopfactuur Auto5).
- De klant moet zijn aanvraag tot terugbetaling inbrengen bij een Auto5 center of op de website Auto5.be, binnen de 15 dagen na zijn aankoop.
- De klant moet, samen met zijn aanvraag, de elementen meedelen waaruit kan afgeleid worden dat hij hetzelfde product gevonden heeft tegen een lager tarief dan dit van Auto5 (bv. : folder binnen de geldigheidsperiode, bestek, pro forma factuur, …).
- De aanvraag tot terugbetaling vanwege de klant moet een strikt identiek artikel betreffen (nieuw, van hetzelfde merk, afmeting, model, referte en verpakking), verkocht onder dezelfde voorwaarden en betrekking hebben op eenzelfde aantal producten identiek met dit aangekocht bij Auto5.
- De prijs bij de concurrent moet de prijs zijn toegepast voor het groot publiek en zal geen verminderde prijs zijn om promotionele redenen, solden, uitzonderlijke kortingen, kortingbons ...

Indien de terugbetalingsvoorwaarden vervuld zijn zal Auto5 overgaan tot de terugbetaling van het verschil binnen de 14 dagen te rekenen vanaf de ontvangst van de bewijsstukken. De terugbetaling van het verschil zal uitgevoerd worden door een credit op de bankrekening of in speciën, naar keuze van Auto5.

Montage binnen het uur : Auto5 verbindt zich ertoe om uw gekochte batterij bij auto5 binnen het uur te monteren, anders wordt de montage aangeboden.

DE GARANTIE VOOR DE BESTE PRIJZEN.

Dit aanbod, strikt beperkt tot de producten en buiten de dienstverlening (bijvoorbeeld: plaatsen van banden, standaard uitlaten en katalysatoren, schokdempers (buiten vering), remblokjes, remschijven, rem kits achteraan, armen, kogelscharnieren voor ophanging en besturing, enz.).

Voor de producten die genieten van dit aanbod, indien de klant een lager tarief vindt in een fysieke concurrerende winkel (dus geen webshop) in België binnen een straal van 30km van het Auto5 center waar de aankoop heeft plaatsgevonden en indien de prijzen in euro vermeld zijn (met uitsluiting van alle websites voor verkoop per opbod, van omruiling, van kleine aankondigingen tussen particulieren en/of professionelen), zal Auto5 u het verschil terugbetalen onder volgende voorwaarden:

De klant moet zijn aankoop bij Auto5 bewijzen, in een center of op de website Auto5.be, door een aankoopbewijs voor te leggen (kasticket of aankoopfactuur Auto5).
De klant moet zijn aanvraag tot terugbetaling inbrengen bij een Auto5 center of op de website Auto5.be, binnen de 15 dagen na zijn aankoop.
De klant moet, samen met zijn aanvraag, de elementen meedelen waaruit kan afgeleid worden dat hij hetzelfde product gevonden heeft tegen een lager tarief dan dit van Auto5 (bv. : folder binnen de geldigheidsperiode, bestek, pro forma factuur, …).
De aanvraag tot terugbetaling vanwege de klant moet een strikt identiek artikel betreffen (nieuw, van hetzelfde merk, afmeting, model, referte en verpakking), verkocht onder dezelfde voorwaarden en betrekking hebben op eenzelfde aantal producten identiek met dit aangekocht bij Auto5.
De prijs bij de concurrent moet de prijs zijn toegepast voor het groot publiek en zal geen verminderde prijs zijn om promotionele redenen, solden, uitzonderlijke kortingen, kortingbons ...
Indien de terugbetalingsvoorwaarden vervuld zijn zal Auto5 overgaan tot de terugbetaling van het verschil binnen de 14 dagen te rekenen vanaf de ontvangst van de bewijsstukken. De terugbetaling van het verschil zal uitgevoerd worden door een credit op de bankrekening of in speciën, naar keuze van Auto5.

Auto5 hecht een zeer groot belang aan de waarborg. Zijn dus uitgesloten: de prijzen voorgesteld door verkopers die niet beschikken over verkoop en dienstverleningspunten in België en die zich beperken tot het afleveren van producten bij de klant of op een onafhankelijk montagepunt.

Omhoog