Mijn Club Auto5 voordelen
 
Mijn welkomstaanbiedingEen welkomstgeschenk van -10%* geldig op een volgende aankoop, zal naar de nieuwe Cub leden gestuurd worden via mail. De geldigheidsduur van deze bon is drie maanden na ontvangst.
*Niet cumuleerbaar. Uitgezonderd promoties en taksen. -5% op de banden, GPS, 2-wielers, batterijen van elektrische fietsen, aanhangwagens en de producten van het merk Thule.
 
Mijn aankoopbonnen Loyaliteitspunten die recht geven op aankoopbonnen. Loyaliteitspunten worden aangeboden op basis van uw lidmaatschapsnummer bij het afrekenen, tegen een tarief van 1 punt per volledige €2 die u bij Auto5 uitgeeft. Loyaliteitspunten geven u recht op aankoopbonnen die 6 maanden geldig zijn. Een aankoopbon wordt uitgegeven als een minimum van 100 punten is bereikt. Het is 5, 10, 15, 20 of 25 euro als een drempel van respectievelijk 100, 200, 300, 300, 300, 400 of 500 punten is bereikt. Het eventuele saldo van de punten blijft op krediet en wordt gecumuleerd met toekomstige punten. Deze aankoopbonnen worden afgedrukt wanneer u afrekent of een van de drempels wordt bereikt of overschreden. Als u de aankoopbon niet wilt hebben bij het afrekenen, worden er punten gespaard tot een volgend bezoek. Aankoopbonnen zijn niet splitsbaar en kunnen niet in contanten worden ingewisseld. Ze worden niet vervangen in geval van verlies of diefstal. De aankoopbonnen die niet gebruikt worden in de geldigheidsdata, verliezen hun volledige waarde en de punten die ze vertegenwoordigen kunnen in geen geval terug in uw account worden opgenomen.
Een verrassend verjaardagsaanbodTer gelegenheid van uw verjaardag stuurt Auto5 u een promotiecode die u een korting geeft op uw volgende aankoop. Dus hou je mailbox in de gaten.